Vi söker sjuksköterskor och undersköterskor

JUDISKA HEMMET  i Stockholm består av äldreboende och demensboende med sammanlagt 76 platser. Vårt mål är att inom ramen för judisk kultur och tradition ge vård och ett tryggt boende till livets slut för personer över 65 år. Judiska Hemmet drivs av en ideell förening. Vi är ca 105 anställda och finns i Hammarbyhöjden, ca 10 minuters resa från Stockholms central.

Då vi nu ändrar arbetstiden för sjuksköterskor till dagtid måndag-fredag och tjänstgöring var femte helg söker vi sjuksköterska 80 och 100%. Liten lägenhet på Södermalm kan erbjudas.

På Judiska Hemmet arbetar vi som brinner för att sätta de boendes behov och önskemål i fokus. Att arbeta hos oss är att ta ett steg till, att lära känna den judiska kulturen. Vi följer judiska traditioner och håller kosher, judisk mathållning.
Vi vill att Du ska vara leg sjuksköterska gärna med erfarenhet från äldreomsorg. Eftersom vi anser att sjuksköterskan har den viktigare yrkesrollen inom omvårdnad satsar vi på hög kvalitet och har sjuksköterskebemanning dag och natt. Som sjuksköterska har du i kraft av din kompetens arbetsledar- och handledaransvar. Du är intresserad av och kunnig i mellanmänskliga relationer då flera av våra boende bär på stora traumatiska upplevelser från förintelsen vilka yttrar sig på olika sätt.

Närmare upplysningar lämnas av 
Demensboendechef Krister Lewenton tel 08-600 72 35 och Verksamhetschef Anja Brans tel. 08-600 72 49

Ansökan med meritsammanställning skickas till lediga.platser@fjsh.se eller per post till Judiska Hemmet, personalavd Lödösevägen 9, 121 48  Johanneshov. Rekrytering sker löpande


UNDERSKÖTERSKOR

På Judiska Hemmet arbetar vi som brinner för att sätta de boendes behov och önskemål i fokus. Ett av våra mål är att alla boende skall ha möjlighet att delta vid judiska helger och vid sabbatsmåltider. Tillsammans firar personal o boende judiska helger och högtider. Vi följer judiska traditioner och judiska matregler, koscher. Kultur och tradition är viktigt för dig.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller går en vårdutbildning. Erfarenhet från äldrevård är också en merit.

Närmare upplysningar lämnas av 
Demensboendechef Krister Lewenton tel 08-600 72 35 och Personaladministratör Eva Skagmark tel. 08- 600 72 54

Ansökan med meritsammanställning skickas till lediga.platser@fjsh.se eller per post till Judiska Hemmet, personalavd Lödösevägen 9, 121 48  Johanneshov. Rekrytering sker  löpande

­­­­­­­­­­­­­­­­