Nattsjuksköterska, tillsvidare anställning, 69,67%.


JUDISKA HEMMET  i Stockholm består av äldreboende och demensboende med sammanlagt 76 platser. Vårt mål är att inom ramen för judisk kultur och tradition ge vård och ett tryggt boende till livets slut för personer över 65 år. Judiska Hemmet drivs av en ideell förening. Vi är ca 105 anställda och finns i Hammarbyhöjden, ca 10 minuters resa från Stockholms central.
På Judiska Hemmet arbetar vi som brinner för att sätta de boendes behov och önskemål i fokus. Att arbeta med äldre är utvecklande och berikande. Att arbeta hos oss är att ta ett steg till, att lära känna den judiska kulturen. Tillsammans firar personal o boende judiska helger och högtider samt sabbatsmåltider då alla boende skall ha möjlighet att delta. Vi följer judiska traditioner och håller koscher, judisk mathållning. 

Vi har sjuksköterskebemanning dag och natt. Nattetid finns förutom sjuksköterskan en bemanning med fyra undersköterskor per natt. 

Vi vill att Du ska vara leg sjuksköterska med ca 3 års erfarenhet, gärna av äldrevård. Som sjuksköterska har du i kraft av din kompetens arbetsledar- och handledaransvar.  Du är intresserad av och kunnig i mellanmänskliga relationer då flera av våra boende bär på stora traumatiska upplevelser från förintelsen vilka yttrar sig på olika sätt. 

Närmare upplysningar lämnas av Bitr Äldreboendechef Johanna Andersson på tel 08-600 72 53 eller
personalchef Lena Wall på tel 08-600 72 39.

Ansökan med meritsammanställning skickas till lediga.platser@fjsh.se eller per post till Judiska Hemmet, personalavd Lödösevägen 9, 121 48  Johanneshov. senast 180415.


­­­­­­­­­­­­­­­­